Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
MESAJUL PREFECTULUI JUDETULUI BISTRITA - NASAUD CU OCAZIA ZILEI ARMATEI ROMANE.

Sunt onorat sa transmit salutul meu tuturor cadrelor militare care serbeaza, in data de 25 octombrie, "Ziua Armatei Romane". Aceasta sarbatoare este intiparita in constiinta noastra ca o zi speciala, in care avem prilejul sa ne exprimam recunostinta fata de armata si eroii sai, in care putem sa-i cinstim pe cei care, in numele valorilor noastre nationale, isi fac datoria, precum si pe aceia care, de-a lungul istoriei noastre, prin eroism si jertfa, au servit, cu credinta si onoare, patria si poporul roman, indeplinind nobila misiune de a apara unitatea nationala si integritatea statala.

Suntem mandri de Armata Romana, cea care a fost de-a lungul istoriei noastre zbuciumate, dar si de cea de astazi care, in cei 12 ani de asociere strategica cu fortele aliate ale NATO, si-a consolidat pozitia de partener de nadejde, implicandu-se activ in actiuni de mentinere a pacii si de aparare a statelor care fac parte din aceasta alianta.

Mandria noastra e cu atat mai mare cu cat noi, la Bistrita, ne bucuram de prezenta unei unitati de elita, Brigada 81 Mecanizata, ce face cinste Armatei Romane prin militarii sai care au fost prezenti in toate teatrele de operatii, alaturi de militarii americani: Kosovo, Irak, Afganistan.

De aceea, astazi, adresez tuturor militarilor romani care se afla departe de tara, personalului unitatilor militare din judetul Bistrita-Nasaud, tuturor veteranilor de razboi si cadrelor militare in rezerva si in retragere,  sincere felicitari, dorindu-le succes in activitatea viitoare, multa sanatate, putere de munca si fericire, alaturi de cei dragil!

Va asigur de toata stima noastra si aprecierea pentru curajul, profesionalismul si abnegatia cu care va puneti in slujba tarii.    

 

 

    IOAN TINTEAN,

 PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2716 vizualizări25 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0