Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Regulamet parcari, in Bistrita.

In temeiul prevederilor art.7 din Legea nr.52/2003, se aduce la cunostinta publica faptul ca a fost elaborat un proiect de hotarare cu caracter normativ, pentru modificarea Hotararii nr.31/29.03.2012 a Consiliului local al municipiului Bistrita, privind aprobarea modificarilor regulamentului de organizare si functionare a sistemului de parcare cu plata din municipiul Bistrita, initiat de domnul consilier local Toniuc Alexandru Marian, cu intentia de a-l supune analizei si aprobarii Consiliului local al municipiului Bistrita.

          Orice persoana interesata poate formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ. Propunerile, sugestiile sau recomandarile se vor formula in scris si vor fi depuse la Centrul de Relatii Publice al Primariei municipiului Bistrita, str. Gheorghe Sincai nr.2, pana la data de 20 noiembrie 2014.

          Persoanele sau organizatiile interesate care transmit in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotarare vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se refera, mentionand data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

          Proiectul de hotarare este afisat pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, www.primariabistrita.ro, Sectiunea CONSILIUL LOCAL - Proiecte de hotarari cu caracter normativ si la Centrul de relatii publice al Primariei, in municipiul Bistrita, str. Gheorghe Sincai nr.2.

 

            Primarul municipiului Bistrita

                Ovidiu Teodor Cretu.

Foto - arhiva

0 comentarii2716 vizualizări30 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0