Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Faceti fotografii in perioada 24 - 27 august 2016.

Succesul de care s-a bucurat in aceasta primavara concursul nostru foto "Mandru de Bistrita", participarea si implicarea extraordinara, ne determina sa lansam o noua provocare. Va propunem, de aceasta data, sa aratati ca sunteti mandri de Bistrita in cadrul unei competitii dedicata sarbatorii orasului - "Targul Mare al Bistritei". Faceti fotografii in perioada 24 - 27 august 2016, in una dintre locatiile unde au loc evenimente dedicate sarbatorii, postati-le pe contul de facebook special creat iar in ultima zi a "Targului Mare", inaintea concertelor de pe scena din Piata Centrala, vom face proiectia celor mai frumoase fotografii.

Regulamentul ramane acelasi:

1. fiecare participant poate trimite cel mult doua fotografii, la o rezolutie care sa permita imprimarea acestora la dimensiuni A4;

2. fiecare fotografie trimisa va fi insotita de numele persoanei care a realizat-o si de indicarea locului / obiectivului reprezentat in fotografie;

3. clasamentul va rezulta in functie de share-urile date exclusiv de pe pagina oficiala de concurs (distribuirile facute de pe paginile autorilor nu vor fi luate in calcul).

 

Concursul se desfasoara in perioada 24 - 27 august 2016.

0 comentarii2765 vizualizări22 august 2016




rss 2.0
rss 2.0