Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Octombrie 2018 - 20768 vizitatori azi
Daruri din inima pentru telceni.

Sala de festivitati a comunei Telciu a fost miercuri seara gazda unui concert de colinde si obiceiuri de iarna: "Daruri de Sfantul Nicolae", spectacol oferit de primarul comunei Telciu, Sever Muresan si de consiliul comunal al acestei localitati. La manifestare si-au adus aportul: Ansamblul Profesionist "Dor Romanesc", Ansamblul de muzica traditionala a Liceului "Tudor Jarda" din Bistrita dar si Ansamblul "Codrisorul" Bistrita.

A fost o seara minunata, primita cu multa bucurie de telcenii prezenti la acest spectacol: " Este, practic, debutul manifestarilor care le dedicam si noi, cei din Telciu, Sarbatorilor de Iarna, evenimente care ne incanta, in fiecare an, foarte mult. Vom mai avea cateva evenimente, speram sa aducem mai multe zambete pe fetele telcenilor, sa ne bucuram impreuna de momentul cand vom celebra Craciunul sau  Nasterea Domnului nostru  Iisus Hristos!", a spus primarul Sever Muresan.

 Primarul Sever Muresan a mai apreciat faptul ca 2017 a fost din punct de vedere financiar si al investitiilor un an bun si ca are asteptari mari de la 2018: " 2017 nu a fost un tocmai rau, desi, intodeauna exista loc de mai bine. Vom vorbi la finele anului despre investitiile facute de primarie dar si despre ceea ce ne propunem pentru 2018", a conchis primarul comunei Telciu.

 Intre organizatorii spectacolului  "Daruri de Sfantul Nicolae" s-au mai numarat Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura si Asociatia Internationala "Dispora".

 

Biroul de presa

0 comentarii1015 vizualizări07 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0