Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 19 Noiembrie 2018 - 16304 vizitatori azi
Programe de formare profesionala organizate de A.J.O.F.M. B.N. in anul 2018.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud  organizeaza prin Centrul propriu de Formare Profesionala, programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (someri indemnizati si neindemnizati).

In perioada urmatoare se vor derula prin C.F.P. Bistrita urmatoarele programe de formare profesionala pentru ocupatiile de: "Agent de securitate", "Comunicare in limba engleza", "Coafor", "Contabil", "Lucrator comercial", "Lucrator in structuri pentru constructii" si "Maseur".

Planul de formare profesionala pentru anul 2018  al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud prevede organizarea a 37 de programe de formare profesionala, care sa cuprinda 601 de someri, in 26 de ocupatii:

- Administrator pensiune turistica ; - Agent de securitate; - Baby sitter; - Bucatar; - Coafor; - Comunicare in limba engleza; - Contabil; - Cosar; - Dulgher (exclusiv restaurator); - Formator; - Frizer; - Ingrijitor batrani la domiciliu; - Inspector/referent resurse umane; -Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze; - Lucrator comercial; - Lucrator calificat in culturi de camp si legumicultura; - Lucrator in structuri pentru constructii; - Machior; - Mecanic auto; - Manichiurist; - Maseur; - Ospatar(chelner); - Patiser; - Presator mase plastice; - Specialist in domeniul SSM; - Stilist protezist de unghii.

Din cele 37 de programe de formare profesionala, 35 se adreseaza somerilor si 2 pentru persoanele private de libertate aflate in Penitenciarul Bistrita (2 programe de formare profesionala in meseria de "lucrator calificat in culturi de camp si legumicultura").

Pentru inscrierea la un program de formare profesionala sunt necesare urmatoarele documente:

- cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

- copie act de identitate;

- copie certificat de nastere;

- copie certificat casatorie (pentru femei);

- copie diploma studii (ultimul act de studii);

- carnet de somer sau adeverinta din care sa rezulte ca persoana este inregistrata la A.J.O.F.M. B-N ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca;

Persoanele interesate sa urmeze un program de formare profesionala organizat de agentie,  sunt invitate sa se inscrie la sediul Centrului de Formare Profesionala din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4, etaj ll, telefon 0263 - 236296.

 

 

Cu stima,

Otilia Rapan

Director Executiv

 

 

1 comentariu1309 vizualizări10 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0