Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 23 Martie 2019 - 14734 vizitatori azi
Programe de formare profesionala organizate de A.J.O.F.M. B-N pana la sfarsitul anului 2018.

La solicitarea agentilor economici din judetul Bistrita - Nasaud, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud intentioneaza sa organizeze pana la sfarsitul anului 2018 urmatoarele patru programe de formare profesionala: "electrician in constructii", "lacatus mecanic de intretinere si reparatii", "mecanic auto" si "sudor".

Aceste patru cursuri sunt de tip "calificare" si au o durata de 5 luni,  o programa de pregatire de 720 de ore, iar nivelul studiilor pentru a participa la curs este de minim 10 clase.

La solicitarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din judetul Bistrita - Nasaud, prin Centrul propriu de Formare Profesionala din cadrul A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud se fac inscrieri si pentru urmatoarele programe de formare profesionala:

- Agent de securitate; - Baby sitter; - Bucatar; - Coafor; - Comunicare in limba engleza; - Contabil; - Cosar; - Dulgher (exclusiv restaurator); - Frizer; - Ingrijitor batrani la domiciliu; - Inspector/referent resurse umane; -Instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze; - Lucrator comercial; - Lucrator calificat in culturi de camp si legumicultura; - Lucrator in structuri pentru constructii; - Machior; - Manichiurist; - Maseur; - Ospatar(chelner); - Patiser; - Presator mase plastice; - Specialist in domeniul SSM; - Stilist protezist de unghii; - Zidar pietrar tencuitor.

 Toate aceste programe de formare profesionala sunt organizate in mod gratuit, pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, inregistrate la A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud ( someri indemnizati si neindemnizati).

Pentru inscrierea la un program de formare profesionala sunt necesare urmatoarele documente:

-      cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

-      copie act de identitate;

-      copie certificat de nastere;

-      copie certificat casatorie (pentru femei);

-      copie diploma studii (ultimul act de studii);

-      carnet de somer sau adeverinta din care sa rezulte inregistrarea la A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca;

Persoanele interesate sa urmeze aceste programe de formare profesionala, sunt invitate sa se inscrie la sediul Centrului de Formare Profesionala din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4, etaj ll, telefon 0263 - 236296.

 

  Cu stima,

Otilia Rapan

Director Executiv

 

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

 

 

 

0 comentarii1771 vizualizări09 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0