Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES Romania in Austria.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va face cunoscute ofertele de munca de faiantar, instalator sanitar, lacatus mecanic, stivuitorist, electrician, operator CNC si tamplar in Austria. Personalburo Kritzer GmbH este o agentie de recrutare din Austria, care ofera prin intermediul Retelei EURES Romania, 52 locuri de munca, dupa cum urmeaza: 

-      Faiantar: 6 posturi;

-      Instalator sanitar si de incalzire: 8 posturi;

-      Lacatus mecanic in constructii: 8 posturi;

-      Stivuitorist: 8 posturi;

-      Electrician: 8 posturi;

-      Operator CNC: 7 posturi;

-      Tamplar de ferestre: 3 posturi;

-      Tamplar - productie de mobilier: 4 posturi;

Descrierea locurilor de munca:

Faiantar: montat faianta si gresie; examinarea, verificarea si depistarea defectiunilor, lucrari independente si diversificate.

Instalator sanitar si de incalzire: amplasarea si realizarea instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire, sudarea materialelor plastice si a instalatiilor de presare a tevilor sanitare.

Lacatus mecanic in constructii: repararea si inlocuirea pieselor deteriorate sau rupte, constructia de structuri metalice, abilitati sudura TIG din aluminiu sau sudare TIG-Niro, asamblarea pieselor, lipirea si sudarea lor.

Stivuitorist: Incarcarea si descarcarea marfurilor, transportul materialelor si echipamentelor, depozitarea, sortarea, impachetarea, legarea si etichetarea produselor conform procedurilor companiei.

Electrician: Lucrari de instalatii electrice in intreprinderi mici si in corporatii industriale, instalarea de noi sisteme electrice, cablarea dulapurilor de comutare.

Operator CNC: efectuarea setarilor si ajustarilor masinilor CNC, monitorizarea constanta si activa a procesului de productie, controlul constant al calitatii componentelor fabricate, corectarea defectiunilor, participarea la imbunatatirea continua a procesului de productie.

Tamplar de ferestre: productia de ferestre din lemn si PVC, cunoasterea si utilizarea masinilor de fabricare, asamblarea in fabrica, controlul de calitate.

Tamplar-productie de mobilier: productia de mobilier, asamblarea, operarea masinilor de fabricare, controlul de calitate.

Cerintele locurilor de munca: Calificare inchiata in domeniu - Experienta in munca;

Posturile de Instalator sanitar si de incalzire, Lacatus mecanic in constructii solicita si o calificare de sudor (constituie avantaj).

Posturile de Instalator sanitar si de incalzire, Lacatus mecanic in constructii, Stivuitorist, Tamplar de ferestre, Tamplar-productie de mobilier solicita si permis de conducere.

Limbi straine: Cunostinte de limba germana, nivel A2;

Salariile oferite: Salariul de baza minim brut lunar variaza in functie de calificare, intre  2192.94 euro brut lunar (stivuitorist, tamplar), 2205.18 euro brut lunar (faiantar; lacatus mecanic, operator CNC), si 2348.13 euro brut lunar (instalator, electrician), plus 41.40 euro net pt.cheltuieli zilnice; salariul depinde de experienta si calificarea dvs. si de piata muncii.

Durata contractului: Contractul de munca permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga;

Alte beneficii: Sprijin personal si supraveghere din partea firmei, traininguri, oportunitati de educatie si dezvoltare, 5 saptamani de vacanta platita anual, ajutor in cautarea locuintei, plata lunara a 13 si a 14 luna. Cazarea si masa sunt oferite gratuit de catre angajator. Se ofera bilete cu reducere pentru concediu in extrasezon;

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass in limba germana sau engleza la adresa de email: m.racic@kritzer-personal.at; informatii suplimentare, telefon:00 436 641 516 740; persoana de contact Elisabeth Nollner.

Termen limita pentru aplicare: 31.10.2019 .

Informatii complete despre aceste oferte se pot obtine de pe portalul EURES Romania, la adresa:http://eures.anofm.ro/, sau de la consilier EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr.2-4, telefon 0263-236296.

 

 

 Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

 

0 comentarii2919 vizualizări26 iulie 2019




rss 2.0
rss 2.0