Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Sectoare ale DN 24C si DN 29A inchise circulatiei rutiere din cauza revarsarii apelor raului Prut.

Sectoarele DN 24C, Radauti Prut, si DN 29A, Radauti Prut - Rediu, judetul Botosani, sunt inchise circulatiei auto, pe fondul revarsarii apelor raului Prut si inundarii carosabilului incepand din noaptea de 25/26 iunie, ora 00:20. Traficul este deviat pe drumurile satesti din proximitate. In zona, sunt mobilizate echipe ale districtelor de drumuri nationale Darabani si Manoleasa care sunt pregatite pentru asigurarea circulatiei (curatarea carosabilului de aluviuni), imediat dupa retragerea apelor.

De asemenea, incepand din dimineata zilei de 25 iunie, de la primele informatii privind viitura de pe Prut pe teritoriul Romaniei, echipele DRDP Iasi de la toate Sectiile de Drumuri Nationale (SDN) si districtele situate de-a lungul raului Prut, pana la Galati, sunt mobilizate si pregatite sa intervina, in caz de inundatii, dupa cum urmeaza: SDN Iasi - 10 lucratori, 5 autoutilaje; SDN Barlad - 15 lucratori, 5 autoutilaje; SDN Galati - 30 lucratori, 5 autoutilaje, in caz de nevoie existand posibilitatea suplimentarii acestora.

 

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 si pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.           

 

                                CNAIR SA

 

 

0 comentarii2835 vizualizări26 iunie 2020




rss 2.0
rss 2.0