Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 20 Octombrie 2020 - 23474 vizitatori azi
Din 22 septembrie, serviciu de inmatriculare la Nasaud.

In urma Ordinului M.A.I. Nr. 139/16.09.2020, incepand cu data de 22 septembrie a.c. vor fi organizate activitati de preluare a documentelor necesare operatiunilor de inmatriculare a vehiculelor si de eliberare a placutelor cu numere de inmatriculare si in alte sedii decat cele din municipiile resedinta de judet. Astfel, s-a aprobat o lista cu 26 de orase in care vor functiona sedii secundare pentru serviciul sus-mentionat, lista pe care se regaseste si orasul Nasaud.

             Prin urmare, incepand cu data de 22 septembrie, la sediul Politiei Nasaud va functiona un punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bistrita-Nasaud. Intr-o prima etapa, programul va fi organizat in zilele de marti si joi.

             "Demersurile pentru implementarea unei astfel de masuri au fost initiate in urma cu mai mult timp si ne bucuram ca se contretizeaza. In felul acesta, speram sa rezolvam cel putin doua aspecte. In primul rand, sa venim in sprijinul locuitorilor din zona Nasaudului pentru a beneficia de un acces facil la serviciile publice de inmatriculare a vehiculelor, nemaifiind nevoiti sa se deplaseze pana la Bistrita. In al doilea rand, ne dorim sa descongestionam activitatea serviciului de la sediul principal - care functioneaza in incinta Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud - unde se produc deseori aglomerari. Aprobarea ordinului este extrem de binevenita, mai ales acum, in contextul pandemiei", precizeaza subprefectul Eugen Curteanu.

 

Biroul de presa

0 comentarii861 vizualizări17 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0