Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
1,24 mg/l alcool pur in aerul expirat - valoarea indicata de aparatul etilotest in cazul unui barbat care a produs un accident.

La data de 21 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a unui accident rutier, soldat, din fericire doar cu pagube materiale. La fata locului, au constatat faptul ca un barbat de 53 de ani, din Zoreni, in timp ce conducea un autoturism, pe o strada cu sens unic nu ar fi respectat semnificatia indicatorului "acces interzis" si, ajuns la intersectia cu o alta strada, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 38 de ani, din Bistrita.

Dupa impact, autoturismul condus de barbatul din Zoreni si-a continuat deplasarea, iar la un moment dat ar fi patruns pe un trotuar. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de  conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Fiti responsabili!

Conducerea unui autovehicul si alcoolul sunt incompatibile!

 Nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice! Consumul de bauturi alcoolice reduce viteza de reactie si precizia miscarilor si poate determina scaderea acuitatii vizuale si auditive a soferilor.

 Legea pedepseste aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul dupa ce conducatorul auto a consumat bauturi alcoolice, iar concentratia de alcool in sange depaseste limita legala!

 

Infractiuni constatate de politisti in flagrant, in ultimele 24 de ore

 La data de 21 septembrie a.c., pe raza localitatii Teaca, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 62 de ani, din Ocnita care conducea o motocicleta.

 Rezultatul in urma testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

***

 

La data de 21 septembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean l-au depistat pe un barbat de 70 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe drumul judetean 151, pe raza localitatii Blajenii de Jos.

 La fata locului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data 21 septembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean l-au identificat si oprit pentru control pe un barbat de 31 de ani, din Crainimat, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere.

 Acesta a fost oprit pe drumul comunal 31B, in localitatea Crainimat, iar in urma celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 22 septembrie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai l-au depistat si oprit in trafic, pe drumul national 17D, prin localitatea Rodna, pe un barbat care conducea o autoutilitara.

 Acesta a fost identificat in persoana unui barbat de 54 de ani, din Anies, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, valoarea indicata a fost de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/depistati-si-retinuti-pentru-24-de-ore-la-scurt-timp-dupa-comiterea-unei-talharii


  
Cei doi tineri din Spermezeu, cercetati de politisti pentru talharie calificata si conducere fara permis au fost prezentati Judecatoriei Beclean care a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 de zile.

 Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si tragerii la raspundere a acestora pentru faptele comise.

 

 

0 comentarii2849 vizualizări22 septembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0