Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
APIA SUSTINE VALORILE COMUNE EUROPENE SI FERMIERII ROMANI.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Bistrita Nasaudva da startul Campaniei de informare a fermierilor privind cererea unica de plata, aferenta anului 2019, avand sloganul: "APIA SUSTINE VALORILE COMUNE EUROPENE SI FERMIERII ROMANI.

DEPUNE CEREREA UNICA DE PLATA IN PERIOADA 1 MARTIE - 15 MAI 2019!"

 Incepand cu 20 februarie, echipe de specialisti din cadrul APIA Centrul Judetean Bistrita Nasaud se vor deplasa la toate UAT-urile din judet, in actiuni tip caravana, pentru informarea si instruirea fermierilor  cu privire la perioada de depunere a cereriiunice  de plata pentru anul 2019, modalitatea de completare a acesteia, conditiile de eligibilitate impuse de legislatia europeana sinationala, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum si schemele/masurile de plata pentru care se pot solicita sprijin prin cererea unica de plata 2019.

Perioada  in care fermierii  pot   depune cererea unica de sprijin la sediile APIA   este   1 martie - 15 mai 2019, conform programarii stabilite pentru fiecare fermier.

 Diseminarea informatiei la nivelul UAT-urilor se va face si cu sprijinul autoritatilor locale. Experienta campaniile anterioare a demonstrat ca buna colaborarecu administratiile publice locale, a avut un impact pozitiv inaccesarea fondurilor europene prin schemele/masurile  de sprijin  derulate de APIA.

Facem precizarea ca planificarea instruirilor precum si programarea fermierilor pentru depuneara cererii se poate gasi pe site-ul APIA Bistrita Nasaud la adresa www.apiabn.ro

Materialele de informarepentru Campania 2019suntpostatepe site-ulinstitutiei la rubrica: Materiale de informare, link-ulhttp://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare-anul-2019

 

 Director executiv

Emil Scurtu

0 comentarii2968 vizualizări18 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0