Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Miercuri 23 Septembrie 2020 - 5384 vizitatori azi
D.S.V.S.A B-N s-a autosesizat in legatura cu posibile fapte penale savarsite pe raza comunei Romuli.

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (D.S.V.S.A) Bistrita-Nasaud s-a autosesizat cu privire la informatiile aparute in presa in legatura cu posibile fapte penale savarsite pe un fond de vanatoare situat pe raza comunei Romuli, judetul Bistrita- Nasaud.

La data de 9 septembrie inspectorii D.S.V.S.A. Bistrita-Nasaud au efectuat verificari la fata locului, ocazie cu care animalul a fost gasit decedat. S-a procedat la citirea numarului de identificare (microcip) al cabalinei respective in vederea stabilirii proprietarului. In Baza de Date a Agentiei Nationale pentru Zootehnie s-a identificat prorietarul cabalinei cu numarul respectiv de identificare, iar datele au fost comunicate reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

          D.S.V.S.A Bistrita-Nasaud va efectua in continuare verificari si va dispune masuri, in conformitate cu competentele care ii revin conform dispozitiilor legale.

          Apreciem buna credinta a cetatenilor care sesizeaza nereguli privind protectia si bunastarea animalelor si ii incurajam, ca de fiecare data cand observa astfel de fapte, sa sesizeze de indata autoritatile pentru a se interveni urgent.

 

 

Director executiv,

Dr. Bogolin Ioan

 

0 comentarii3311 vizualizări10 septembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0