Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Curs pentru pregatirea initiala a solicitantilor in vederea atestarii si angajarii ca asistenti maternali profesionisti.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita Nasaud are intentia de a demara un nou curs pentru pregatirea initiala a solicitantilor in vederea atestarii si angajarii ca asistenti maternali profesionisti.

Astfel, in ziua de marti 06.05.2014, la ora 10.00, invitam persoanele interesate de pe raza judetului, la o intalnire care va avea loc la sediul institutiei noastre din Bistrita, strada Sucevei, nr. 1-3, pentru a afla mai multe informatii despre sistemul de asistenta maternala profesionista si demararea procesului de recrutare si selectare a celor interesati.

 

Conditiile minime pentru a deveni asistent maternal profesionist sunt:

-         Persoane  cu varsta cuprinsa intre 25- 50 de ani

-         Absolventi de minim 10 clase

-         Sa mai existe un venit in familie

-         Familia sa dispuna de un spatiu de locuit, cu minim 2 camere si cu posibilitatea amenajarii unui loc confortabil pentru copiii plasati

-         Sa nu existe probleme medicale grave in familie

-         Membrii familiei sa nu aiba probleme legate de cazierul judiciar

Pentru relatii suplimentare va rugam sa nu contactati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita Nasaud, din Bistrita, strada Sucevei  nr. 1-3, sau la numerele de telefon 0263-232384 sau 0753-317464, persoana de contact- Flaviu Bercea.

 

 

Va asteptam cu drag,

 

 

 Director general,

D.G.A.S.P.C. Bistrita Nasaud

Jr. FONTUL DELIA- CLAUDIA

0 comentarii3409 vizualizări28 aprilie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0