Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Sanctiuni aplicate de jandarmi pentru scandaluri pe Pietonal, prostitutiei si cersetoriei.

Vineri 17 octombrie a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de Carol V. de 53 de ani din Bistrita. Acesta a adresat cuvinte si expresii jignitoare persoanelor care participau la concursul de mancat mici. Cel in cauza a fost sanctionat de jandarmi cu avertisment scris pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

       Duminica seara, tot pe Pietonal jandarmii au aplanat un scandal izbucnit intre un grup de persoane care se aflau la o terasa si un barbat care locuieste in zona. Copilul celui din urma, a aruncat de mai multe ori cu mingea inspre cei care se aflau la terasa. Dupa mai multe atentionari, copilul a continuat joaca,  ba mai mult, tatal sau l-a agresat pe cel care i s-a adresat acestuia. Pentru provocarea scandalului si participarea la acesta, (Legea nr. 61/1991, pct. 24), Alin M. de 38 de ani din Bistrita, a fost sanctionat de jandarmi cu 200 de lei amenda.

       Tot la acest sfarsit de saptamana pe linie de cersetorie au fost aplicate doua sanctiuni in valoare de 150 de lei pentru Pamela R. de 20 de ani si V. A. de 14 ani, ambii din Cartierul Viisoara, pentru apelarea la mila publicului de catre persoane apte de munca.

       In ceea ce priveste prostitutia, jandarmii au depistat pe drumul de centura al municipiului Bistrita pe Anca N. de 29 de ani, din Reteag, com. Petru Rares, care atragea persoane de sex opus in vederea intretinerii de raporturi sexuale pentru obtinerea de foloase materiale.  Aceasta a fost sanctionata cu o amenda de 500 de lei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2898 vizualizări20 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0