Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Ziua portilor deschise la Penitenciarul Bistrita.

In cursul zilei de joi, 30 iunie 2016, Penitenciarul Bistrita organizeaza "Ziua Portilor Deschise", demers care va oferi posibilitatea reprezentantilor societatii civile de a vizita unitatea, in scopul cunoasterii realitatii obiective din mediul carceral.

Accesul in unitate va fi permis in intervalul orar 10.00 - 15.00, in baza unui act de identitate valabil (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport), persoanele vizitatoare urmand sa se conformeze regulilor ce privesc accesul in locul de detinere, precum si prevederilor Regulamentului de Ordine Interioara al unitatii. Persoanele cu varsta sub 14 ani vor avea acces doar insotite.

Aceasta activitate vizeaza constientizarea comunitatii locale asupra importantei pe care Penitenciarul Bistrita il are in mentinerea si restabilirea ordinii sociale, construirea unei imagini publice obiective cu privire la activitatea desfasurata de unitate, prin promovarea valorilor, atitudinilor si a culturii organizationale.

 

 Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN - Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

 Telefon: 0263/238.175

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

0 comentarii2807 vizualizări27 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0