Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Inscriere la institutiile de invatamant pentru formarea angajatilor din sistemul penitenciar.

Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate demareaza incepand cu data de 03 aprilie 2017, campania de informare si recrutare pentru anul scolar si universitar  2017 - 2018, a viitorilor angajati din sistemul penitenciar.

Campania de informare se adreseaza tinerilor aflati in ultimii ani de liceu si vizeaza cresterea interesului tinerilor pentru o cariera profesionala in cadrul sistemului penitenciar, prin parcurgerea cursurilor disponibile la: Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Institutul de Medicina Militara, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" Pitesti, Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" Bucuresti si Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

Pentru campania de popularizare a unitatilor de invatamant care pregatesc viitorii functionari publici cu statut special din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in cursul urmatoarelor saptamani se vor realiza intalniri intre elevi ai claselor terminale din liceele judetului Bistrita-Nasaud si o echipa mixta formata din cadre ale Penitenciarului Bistrita, in vederea prezentarii ofertei de invatamant pentru anul scolar si universitar     2017- 2018.

Cu aceasta ocazie, vor fi distribuite liceenilor pliante cu scolile care formeaza ofiteri si agenti de penitenciare si vor fi prezentate diverse alte materiale care sa stimuleze interesul elevilor pentru oferta educationala.

Relatii suplimentare privind calendarul, conditiile de inscriere si probele de admitere la concursuri pot fi obtinute de la Compartimentul de resurse umane si formare profesionala din Penitenciarul Bistrita, str. Tarpiului, nr. 22, Bistrita.

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

Telefon: 0263/238.175              

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

0 comentarii2800 vizualizări03 aprilie 2017




rss 2.0
rss 2.0