Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Numire comandant Batalionul 817 Artilerie "PETRU RARES".

In data de 24 aprilie 2017, la sediul Batalionului 817 Artilerie "PETRU RARES" din garnizoana Prundu Bargaului, a avut loc ceremonialul militar organizat cu prilejul predarii - primirii functiei de comandant de batalion. Activitatea a debutat cu primirea raportului de catre comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" - domnul colonel Iulian Berdila, trecerea in revista a formatiei, urmata de intonarea Imnului National. Ulterior, s-a dat citire ordinului de detasare si imputernicire in functia de comandant al Batalionului 817 Artilerie "PETRU RARES" al locotenent colonelului Stefan - Francisc Bara.

Momentul emotionant al ceremonialului a fost predarea - primirea Drapelului de Lupta al batalionului, intre locotenent colonelul Octavian Cioanca - loctiitor al comandantului de batalion si noul comandant.

In cuvantul sau,  comandantul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" a urat succes domnului locotenent colonel Stefan - Francisc Bara in activitatile pe care acesta le va desfasura in cadrul structurii.

Activitatea s-a incheiat cu defilarea efectivelor participante la ceremonial.

 

***

Locotenent colonel Stefan - Francisc Bara este nascut la data de 2 ianuarie 1976 in localitatea Simleul Silvaniei, judetul Salaj, este casatorit si are 1 copil. A absolvit cursurile Facultatii de Comanda si Stat Major din cadrul Universitatii Nationale de Aparare "Carol I" in anul 2015 si pana la data de 24 aprilie 2017 a indeplinit atributiile functiei de sef birou planificare operatii in comandamentul Diviziei 4 Infanterie "GEMINA" din garnizoana Cluj - Napoca.

 

Text: Locotenent colonel Cristian MARIS

Foto: Capitan Luca COSMA

0 comentarii3661 vizualizări26 aprilie 2017




rss 2.0
rss 2.0