Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 30 Martie 2024 - 14587
Penitenciarul Bistrita a participat la Bursa Locurilor de Munca.

Zece persoane condamnate, custodiate de Penitenciarul Bistrita, au participat vineri, 20 octombrie 2017, la Bursa Locurilor de Munca, eveniment organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud. Detinutii care au discutat cu angajatorii sunt in executarea unei pedepse in regim deschis sau semideschis, aflandu-se in apropierea termenului de a fi discutate in comisia de propuneri pentru liberare conditionata.

Totodata, persoanele condamnate selectate sunt din randul celor apte pentru munca din punct de vedere medical, calificati profesional sau necalificati, dar care poseda abilitati practice intr-o meserie.

Participarea detinutilor la Bursa Locurilor de Munca urmareste sensibilizarea angajatorilor privind problematica sociala a acestei categorii vulnerabile, precum si oferirea unei oportunitati pentru fiecare dintre participanti de a deveni un potential angajat dupa punerea in libertate.

 

 

Comisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

Telefon: 0263/238.175

e-mail: cosmin.parauan@anp.gov.ro

 

 

 

0 comentarii2702 vizualizări21 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0