Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 26 Iunie 2019 - 1494 vizitatori azi
A sustras semnele reflectorizante de pe un drum judetean si le-a montat pe propria bicicleta.

Jandarmii montani din Piatra Fantanele au depistat un barbat care avea montate pe bicicleta mai multe elemente reflectorizante alb/rosu care semanau cu cele sustrase in urma cu putin timp pe drumul judetean DJ 173-Drumul Blajului. Jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal iar semnele au fost ridicate in vederea confiscarii si au fost predate politistilor pentru continuarea cercetarilor.

                                   

        Sanctiuni aplicate de jandarmi la sfarsit de saptamana

        Jandarmii au asigurat la sfarsit de saptamana masurile de ordine publica la toate manifestarile cultural-artistice si sportive organizate pe raza judetului si au constatat mai multe fapte de natura antisociala, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

         Au fost aplicate sanctiuni pentru: atragerea de persoane de sex opus, cu scopul intretinerii de raporturi sexuale, pentru obtinerea de foloase materiale, cersetorie, nesupravegherea minorilor privind practicarea cersetoriei, tulburarea ordinii si linistii publice,  adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, provocarea unor scandaluri, consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si apelarea nejustificata la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112. Totalul amenzilor se ridica la 3.300 lei.

 

Legume si fructe cantarite partial - acestea sunt faptele pentru care doua persoane s-au ales cu dosar penal in ultimele 48 de ore

Mai multe sortimente de fructe si legume au fost alese de pe rafturile unui hipermarket din municipiu de catre doi barbati de 43, respectiv 50 de ani, din municipiul Bistrita. Ulterior, la casa de marcat acestia au dorit sa le treaca de casa de marcat chiar daca nu erau cantarite, decat partial.

Pe numele celor doi barbati, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal.

Conform procedurilor legale in vigoare, documentele au fost inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii1827 vizualizări11 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0