Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Dosar penal pentru comercializarea unor produse contrafacute.

Un tanar de 26 de ani care oferea spre comercializare in spatiul public mai multe tipuri de curele contrafacute, s-a ales cu dosar penal. Acesta se afla pe strada Garii din orasul Nasaud iar produsele expuse spre comercializare aveau marca si culoare similare cu marci originale.

           Jandarmii au intocmit pe numele barbatului actele de sesizare pentru infractiunea  de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud.

           Conform prevederilor legale in vigoare punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. Prin punerea in circulatie se intelege oferirea produselor sau comercializarea ori detinerea lor in acest scop sau, dupa caz, oferirea ori prestarea serviciilor sub acest semn, precum si importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn.  (Legea nr. 84 din 1998, privind marcile si indicatiile geografice, republicata)

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2737 vizualizări03 august 2018




rss 2.0
rss 2.0