Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Misiuni de asigurare a ordinii publice la Bistrita de Ziua Unirii Principatelor.

Vineri, 24 ianuarie a.c., la Bistrita vor fi organizate activitati specifice dedicate aniversarii Zilei Unirii Principatelor Romane. Jandarmii vor asigura masurile de ordine publica pentru buna desfasurare a activitatilor planificate. Avand in vedere participarea unui numar important de persoane, pentru ca manifestarile sa se desfasoare in conditii de siguranta, Jandarmeria Bistrita-Nasaud recomanda persoanelor participante sa respecte indicatiile fortelor de ordine si ale organizatorilor, sa evite implicarea in conflicte de orice natura iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite interventia fortelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participa astfel de manifestari insotite de copii, le recomandam sa acorde o atentie deosebita acestora, pentru a se evita pierderea sau ratacirea minorilor.

             Cetatenii pot solicita la nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2982 vizualizări23 ianuarie 2020




rss 2.0
rss 2.0