Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Procesiune de Florii la Bistrita. (75 de poze)

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, a avut loc a treia editie a Procesiunii de Florii, in sambata de Florii, incepand cu orele 17,  la biserica cu hramul "Sfintii Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde  Inaltpreasfintitul a binecuvantat ramurile de salcie care au fost oferite credinciosilor.

Procesiunea religioasa s-a desfasurat pe urmatorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox,  unde la biserica de la "Corona",  s-a oficiat la orele 18 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei a fost insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.


 

Foto-reportaj de Marius Chiuzan


0 comentarii3962 vizualizări09 aprilie 2017




rss 2.0
rss 2.0