Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
IPS Andrei vine la Bistrita in a doua zi de Pasti. In a treia zi de Pasti va fi la Beclean.

Agenda Ierarhilor din Mitropolia Clujului, de Praznicul Invierii Domnului. Duminica, 16 aprilie 2017, In prima zi de Pasti, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Satmarului va oficia Sfanta Liturghie in Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca.

Preasfintitul Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului, savarseste de la ora 24.00, Slujba Invierii Domnului, urmata de Sfanta Liturghie la Catedrala Episcopala din Baia Mare.

Preasfintitul Parinte Petroniu, Episcopul Salajului, va savarsi Sfanta Liturghie la Catedrala Episcopala "Inaltarea Domnului" din Zalau.


Luni, 17 aprilie 2017, in A doua zi de Pasti

Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Satmarului va oficia Sfanta Liturghie la Biserica "Sfanta Treime" din municipiul Bistrita.

Preasfintitul Parinte Petroniu, Episcopul Salajului,  va savarsi Sfanta Liturghie in Biserica "Sfantul Proroc Daniel" din Jibou.


Marti, 18 aprilie 2017, in A treia zi de Pasti

Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Satmarului va tarnosi capela spitalului orasenesc din Beclean si va oficia Sfanta Liturghie.

Preasfintitul Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului, liturghiseste la Parohia "Sfintii Arhangeli Mihai si Gavril" din Municipiul Satu Mare.

Preasfintitul Parinte Petroniu, Episcopul Salajului, va savarsi Sfanta Liturghie in Biserica "Intrarea in biserica a Maicii Domnului" din Simleu Silvaniei.

 

.

Alexandra Anderes - Radio Renasterea 

0 comentarii2926 vizualizări15 aprilie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0