Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 26 Iunie 2019 - 1048 vizitatori azi
Tabara "Zile de Poveste" la Sangeorz-Bai.

In perioada 8 - 10 iunie 2018, peste 40 de copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani de la Centrul pentru Protectia Copilului Beclean au trait trei zile de poveste la Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" de la Sangeorz-Bai. Tabara a fost organizata de parintele Alin Pop, preotul misionar al Centrului, cu sprijinul educatorilor si in colaborare cu Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj si Asociatia Elevilor din Cluj.

Desi timpul a fost scurt, cei 8 voluntari coordonati de Radu Copil, inspectorul de tineret eparhial, au incercat sa acopere o arie cat mai larga de activitati pentru ca participantii sa se bucure din plin de cele trei zile si sa adune multe amintiri de neuitat.

Astfel, participantii au luat parte la activitati sportive, jocuri de grup in aer liber si doua runde de ateliere de confectionat cruciulite, pungulite de cadouri, tras cu arcul, chitara, orga si trucuri cu carti. Fiecare seara s-a incheiat cu cantece la chitara, intr-o atmosfera plina de entuziasm si veselie.

Programul zilei de sambata a inclus si alte trei activitati specifice de tabara: drumetie in Sangeorz-Bai, jocuri cu baloane cu apa si foc de tabara cu cantece la chitara si lansare de lampioane.

Tot sambata, atat dimineata, cat si seara, participantii s-au rugat impreuna si au luat parte la scurte discutii duhovnicesti despre Taina Spovedaniei si Impartasaniei. Majoritatea copiilor si adolescentilor s-au spovedit la Parintele Alin, iar duminica, la Sfanta Liturghie, care a avut loc la Biserica din cadrul Centrului de Tineret, s-au impartasit.

Aceasta tabara face parte din seria de activitati care au loc in cadrul parteneriatului incheiat intre Centrul pentru Protectia Copilului Beclean si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj in 2017. Pana in prezent au fost realizate mai multe zile de activitati la Centrul de la Beclean si doua tabere de weekend la Centrul de Tineret de la Sangeorz-Bai.


https://radiorenasterea.ro/tabara-zile-de-poveste-la-sangeorz-bai-4/

0 comentarii2177 vizualizări14 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0