Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 19 Martie 2024 - 14587
Procesiunea de Florii la Bistrita.

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, va avea loc a cincea editie a Procesiunii de Florii, in sambata de Florii, 20.04.2019 incepand cu orele 17.00, la biserica cu hramul "Sfintii Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde Inaltpreasfintitul va binecuvanta ramurile de salcie care vor fi oferite credinciosilor.
Procesiunea religioasa se va desfasura pe urmatorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox, unde la biserica de la "Corona", se va oficia la orele 18.00 slujba Vecerniei, dupa care "Grupul de Copii de la Programul After School " Sfantul Stelian" Bistrita si Ansamblul de muzica traditionala al Liceului de muzica "Tudor Jarda" vor sustine un concert de pricesne.


Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimirile si Invierea Sa din morti.
Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va fi insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.


Va asteptam cu mult drag la aceasta manifestare religioasa!

0 comentarii2996 vizualizări17 aprilie 2019




rss 2.0
rss 2.0