Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
2 victime ale accidentului rutier de la Sintereag sunt la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Update.

In cursul diminetii de 26.06.2016, au fost adusi la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita doi pacienti, victime ale accidentului rutier care a avut loc in localitatea Sintereag, jud. Bistrita-Nasaud.

La ora 700, pacientii se afla in curs de investigatii. Starea celor doi raniti este urmatoarea:

- un pacient cu diagnosticul de etapa: Contuzie hemitorace drept. Contuzie antebrat drept;

-un pacient cu diagnosticul de etapa: Contuzie splenica. Plaga delabranta flanc abdominal stang. Contuzie antebrat stang.

 

 

 

Ora 11.30: Comunicat cu privire la starea celor doua victime

din accidentul produs in aceasta dimineata in localitatea Sintereag

 

- un barbat de 42 ani, din localitatea Floresti, jud Cluj, cu diagnosticul: Policontuzionat prin accident rutier. Traumatism craniocerebral acut. Epistaxis remis. Contuzie radiocarp stang Contuzie coloana cervicala. Hematom splenic cu ruptura de splina, a fost operat in cursul diminetii si se afla internat in sectia de Chirurgie-ATI, constient si cooperant, stabil hemodinamic.

- un barbat de 36 ani din judetul Iasi, cu diagnosticul: Policontuzionat prin accident rutier. Contuzie hemitorace drept. Contuzie antebrat drept. In urma investigatiilor, inclusiv computer-tomografice si consulturilor de specialitate, a fost externat la domiciliu, starea sa nu a necesitat supraveghere in spital.

 

Biroul de presa.

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii3178 vizualizări23 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0