Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Doi barbati implicati in schimbul de focuri din cartierul Subcetate. Update.

In data de 12.07.2016, in jurul orei 17.30 au fost adusi in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita doi barbati implicati in schimbul de focuri din cartierul Subcetate. Ambii sunt stabili hemodinamic, constienti si cooperanti,

Ora 18.30:  Angajatul MAI este transferat cu elicopterul SMURD la Clinica de Ortopedie Targu Mures, cu diagnosticul: Plaga impuscata brat stang. Fractura de humerus stang, pentru tratament de specialitate, iar celalalt pacient, cu diagnostic de etapa: Plaga impuscata coapsa dreapta, va fi trimis la un examen computer tomografic, in vederea stabilirii diagnosticului

 

Dr. Mihaela Mastan

Purtator de cuvant  Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

.

 

 

UPDATE.

Autorul jafului de la banca a fost prins, nu inainte de a fi ranit seful Serviciu Investigatii Criminale de la IPJ BN  - Paul Leon Andreica, in urma unui schimb de focuri, barbatul de la banca deschizand foc asupra oamenilor legii.

 Autorul jafului se numeste Dorin Grigore Sima. Individul in varsta de 35 de ani are antecedente penale, acesta fiind condamnat pentru talharie asupra unui taximetrist din Satu Mare, fapta comisa in 2003.

 

0 comentarii2975 vizualizări12 iulie 2016




rss 2.0
rss 2.0