Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Istorie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
"Bucataria antica".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu GAL Federatia pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bargau-Calimani, invita elevii si cadrele didactice interesate sa participe in perioada 6 - 9 iunie 2017, la proiectul intitulat "Bucataria antica’", mini-cursuri de gastronomie antica si traditionala pe intelesul tuturor.

          Aceast program se desfasoara zilnic intre orele 9.00 - 15.00, la Muzeul "Casa Saseasca" din localitatea Livezile, iar activitatea este relationata cu programul National, "Scoala Altfel. Sa stii mai multe sa fii mai bun".

          Proiectul isi propune familiarizarea copiilor si tinerilor participanti cu retete culinare si tehnici de gatit vechi. Aceste activitati vor include expuneri Power Point privind gatitul din perioada antica si reminescentele acestuia in bucataria actuala, prezentari din bucataria traditionala si modalitati de pastrare si promovare a valorilor ei, vizionarea de documentare cu tematica gastronomica, vizite la castrul roman din localitatea Livezile, cat si ateliere de gatit si degustare de produse, presarate cu multa voie buna.

          Inscrierile se pot face pe adresa  complexmuzealbn@yahoo.com sau la nr. de telefon 0740.018.928 (Radu Zagreanu).

           Va asteptam cu drag!

 

             MANAGER,

Gavrilas Vasilichi George Alexandru

 

0 comentarii2975 vizualizări01 iunie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0