Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Istorie Joi 18 Octombrie 2018 - 20922 vizitatori azi
"Prelucrarea bronzului in Preistorie in nord-estul Transilvaniei".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita vineri, 8 decembrie 2017, ora 13 la Muzeul Graniceresc Nasaud sa participati la o fascinanta calatorie in trecutul stravechi pe meleaguri bistritene si nasaudene. Expozitia temporara "Prelucrarea bronzului in Preistorie in nord-estul Transilvaniei" prezinta aparitia si evolutia metalurgiei bronzului desfasurata pe o perioada lunga de timp, de mai bine de 1500 de ani.

In cadrul expozitiei se vor putea admira exponate de patrimoniu de o mare valoare arheologica si istorica descoperite de-a lungul timpului in judetul Bistrita-Nasaud care se incadreaza cronologic in Epoca Bronzului si in Prima Epoca a Fierului, toate acestea fiind marturii ale maiestriei mestesugarilor bronzieri din zona noastra.

 Va asteptam cu drag!

 

 

 MANAGER,

Alexandru Gavrilas

0 comentarii2884 vizualizări05 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0