Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 23 Iulie 2024 - 14587
1Decembrie: InCercUnirea Guvernului de la Chisinau.

Un lant uman sub forma unei uriase hore va fi creat in jurul Guvernului de la Chisinau cu ocazia implinirii a 95 de ani de la Marea Unire. Evenimentul se va desfasura sub genericul "InCercUnirea Guvernului" duminica, 1 decembrie, cu pornire din Scuarul liceului "Gheorghe Asachi", de la ora 14:00.

Prin acest gest va fi descrisa modalitatea prin care Basarabia va reveni la Patria-Mama: prin unirea tuturor, in acelasi efort, mana de mana. Cladirea Executivului ii reprezinta pe toti romanii dintre Prut si Nistru, iar cercul viu - Tara.

Pe langa manifestatia centrala a zilei, organizatiile unioniste din Republica Moldova au decis sa realizeze un program comun care va include depunere de flori, activitati sportive, concert, focuri de artificii si care va fi anuntat in zilele care urmeaza.

Pe aceasta cale, Platforma Civica Actiunea 2012 ii invita pe toti romanii din Basarabia sa fie prezenti, alaturi de fratii lor, la "InCercUnirea" Guvernului, pentru a sarbatori Ziua Nationala.

 

Platforma Civica Actiunea 2012 

      25 noiembrie 2013

1 comentariu3514 vizualizări25 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0