Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 20 Octombrie 2020 - 23340 vizitatori azi
Replica... in urma unui interviu.

In urma interviului pe care o persoana din primaria Spermezeu l-a acordat in urma cu cateva zile, am vazut ca este tare ingrijorata de activitatea mea din ultimii 12 ani, aratand ca nu am facut niciodata nimic iar in ultimi ani traiesc din indemnizatia de consilier local. Ii transmit acestuia ca am peste 20 de ani vechime in invatamant, demonstrand acest lucru cu cartea de munca, daca el stie cumva ce este cartea de munca. De la restructurari si comasari, fac agricultura, lucru de care nu mi-e rusine. A aratat acest individ facand afirmatii mincinoase in legatura cu mine, ca l-am incurcat nevotandu-i  marile proiecte. Am votat de fiecare data proiectele mari pentru comuna, se pot verifica procesele verbale de sedinte, ca sa se vada adevarul.

Nu am votat unele lucruri unde nu s-a prezentat nici un document, fiind doar vorbe scoase de la el cu sume umflate, greu de imaginat.Ex:-reparatii drumuri si poduri etc.

Activiatea mea de consilier local este foarte buna, mie nu imi poate dicta el sa ridic mana sus la fiecare sedinta, asa cum au facut o altii de 12 ani. Cum pot eu sa votez bugetul pe un an, unde nu ti se prezinta, nu acte cu bugetul, doar o suma pentru venituri si una pentru cheltuieli, totul fiind secret pentru a nu se afla nimic real. Verificam procesul verbal de sedinta.   

Daca este indurerat de activitatile mea  pot sa-i transmit ca eu nu vand lemnele Com.Spermezeu si a Ocolului Silvic, nici pietris, nisip, balastru, transportandu-le de cativa ani cu masinile primariei, distrugandu-le pe toate, iar de putin timp cu masina lui.

Ca are case si masini mai multe ca mine si averi  numai de el stiute, toate au rasarit in ultimii ani, de cand eu l-am dus la un partid care l-a respins de patru ori pentru ca nu putea lega doua cuvinte, doar acum  poate ca e bun.

Oare atunci la inceputuri cand era hulit de toti si fugea lumea de el cand incepea sa vorbeasca "ca dracu de tamaie" si cand se certa cu toti preotii ortodoxi din comuna, iar eu eram langa el "oare eu tot pentru indemnizatie", sau spalam rusinea in care intra cu buna stiinta de fiecare data.

Ce poti sa mi spui tu mie cand tu nu stiai scrie, scriind nume de persoane cu litere mici, la prima candidatura, oare foamea pentru bani si lucrurile neadevarate te caracterizeaza.

Oare cum indrasnesti sa creezi dictatura, sa manipulezi oamenii prin neadevar, sa-i ameninti pe toti care sunt impotriva ta. 

Astept sa te mai legi odata de mine si de familia mea, ca sa am motiv sa arat celor in drept despre "marile realizarii".

Amintesteti despre cineva din familia ta, mai bine si despre acel conflict de interese de la inceputuri. Pot continua asa cu cel putin zece pagini. Cat priveste indemnizatia mea si pensia mea, ar trebui sa nu porti nici o grija, tu sa le porti de grija la aceia care iti lucreaza tie, sa-i platesti cat mai ai de unde, iar despre pensie sa le spui sa astepte.

Vezi taietorii si incarcatorii de lemne si aceia care ati distrus masinile primariei.  Nerusinarea de care dai dovada te face sa uiti cine esti, de unde ai venit si unde ai ajuns, fluturandu-ti averile in vant.  

Istoria ne spune ca toti aceia care au folosit minciuna, dictatura, care au fost obraznici au avut un sfarsit in cariera.

Revin la activitatea mea si iti amintesc ca eu nu izolez scolii in comuna si nu fac aranjamente cu firmele pentru acele lucrari.

Pentru mine, ca si pentru multi altii vei ramane un necunoscut pentru totdeauna. NU va trece mult si vei primii tot ce meriti, tu ai vrut-o!  In popor se spune "gura bate………!"

 

        Cum nu vi  tu, Tepes Doamne ?

        Ca punand mana pe ei sa-i imparti in doua cete

        In smintiti si in misei.

 

       Si in doua taberi large

       Cu de-a sila sa-i aduni

       Sa dai foc la puscarie…

       Si la casa de nebuni….

 

      Voi sunteti urmasi Romei ?

      Niste rai si niste fameni

      E rusine omenirii

      Sa va zica voua oameni.

 

        M.E.

 

0 comentarii1120 vizualizări17 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0