Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 20 Octombrie 2020 - 22928 vizitatori azi
Stiti cum e: parintii nu ni-i alegem...

DOMNULUI  IOAN  SCHONE  Manager al postului de televiziune Sangeorz TV,  Intregii echipe a acestui post de televiziune.

Vedem ca in ultimele zile campania electorala locala, adica lupta dintre echipele de campanie ale celor doi candidati din Sangeorz-Bai, Daniel Suciu si Traian Ogagau, a intrecut orice limita a bunului simt.

Ne-a fost dat sa vedem cum a fost tarata in aceasta campanie murdara, ca asa a devenit, o fetita care nici o vina cu aceasta marsavie la care s-a ajuns.

Stiti cum e: parintii nu ni-i alegem, ni-i da Dumnezeu asa cum sunt.

Vin a va adresa rugamintea, ca d-voastra si intreaga echipa, sa va manifestati dezacordul cu acest mod murdar si nesimtit de campanie, ca pe durata timpului cat a mai ramas pana la incheierea campaniei sa nu mai invitati in studiourile televiziunii pe niciunul dintre cei doi candidati, implicit pe nimeni din organizatiile locale a PSD si PNL. Ar fi un mod de a protesta fata de acest mod jalnic in care s-a ajuns, dovedindu-va impartialitatea. Iar oricarui invitat care va incerca sa vorbeasca despre acest subiect sa-i fie taiat imediat microfonul si sa intrerupeti emisiunea cu acel invitat.

Sunt constient ca e greu si pentru un post de televiziune in ziua de azi, dar zic ca e mai bine sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu si tot  ce inseamna omenia.

 

 

Un fiu al Sangeorzului aflat pe alte plaiuri,

Alexandru Daraban


 

PS.

Poate ar fi bine ca toata presa din judet sa ia asemenea atitudine fata de organizatiile politice din Sangeorz si de candidatii pe care-i sprijina.

 

 

 

 

0 comentarii1400 vizualizări18 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0