Atitudine Miercuri 25 Aprilie 2018 - 2610 vizitatori azi
Toate judetele spun: BASARABIA e ROMANIA!

Campania Platformei Civice ACTIUNEA 2012, "Blocul meu cunoaste adevarul", a ajuns la final. In urma acestei campanii de promovare a adevarului istoric prin lipirea abtibildurilor cu mesajul "Basarabia e Romania", cele 41 de judete ale Romaniei, plus municipiul Bucuresti, au fost acoperite integral.

 Cei peste 300 de voluntari care s-au implicat in campania "Blocul meu cunoaste adevarul" si-au manifestat interesul de a participa si la viitoarele actiuni ale Platformei Civice. Fotografiile realizate de acestia cu abtibildurile lipite in toate judetele Romaniei pot fi accesate la adresa web http://actiunea2012.ro/romania/

 Informarea asupra realitatii istorice nu se opreste in acest punct. Mesajul "Basarabia e Romania" va fi transmis mai departe in cadrul unei campanii care va cuprinde si alte state din Europa. Prin extinderea spatiului de raspandire a mesajului, Platforma Civica ACTIUNEA 2012 doreste sa sensibilizeze opinia publica externa cu privire la istoria romanilor si sa promoveze in mod direct, vizibil si concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diversi purtatori de mesaj.

Platforma Civica este o coalitie de organizatii non-guvernamentale si grupuri de initiativa care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania si militeaza pentru idealul regasirii romanilor de pe ambele maluri ale Prutului in cadrul aceluiasi stat.

 

 

20 07 2011

Platforma civica Actiunea 2012

2 commentarii2898 vizualizări20 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0