Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Au inceput inscrierile pentru urmatorii Delegati de Tineret ai Romaniei la ONU.

Delegatii de Tineret ai Romaniei la Natiunile Unite, Denisa Bratu si Uifalean Gabriel, se pregatesc sa predea stafeta pentru mandatul 2017- 2018. Toti cei intre 18-25 de ani pasionati de problematicile de tineret si de diplomatie, au sansa sa isi trimita aplicatia pana pe 30 iunie! Detalii aici: https://goo.gl/jYPyAg

"Delegat de Tineret al Romaniei la Natiunile Unite" este un program guvernamental, prezent in tara noastra de peste 10 ani, fiind implementat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Tara noastra este una dintre cele aproximativ 37 de state membre ONU din totalul de 193, care sustin aceasta initiativa. Scopul programului este de a antrena tinerii cu potential in activitatea celui mai mare for decizional global si de a-i mobiliza in activitatile de tineret din tara. Cei doi delegati, selectati anual printr-un proces national si deschis de selectie, reprezinta interesele generatiei lor in cadrul lucrarilor organismelor Organizatiei Natiunilor Unite, in urma consultarilor cu tinerii.

 

0 comentarii4403 vizualizări09 iunie 2017




rss 2.0
rss 2.0