Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Spark Week, primul festival de antreprenoriat din Romania dedicat liceenilor, 26-31 august, Bucuresti.

Intr-un sezon dedicat festivalurilor de muzica si culturale, tinerii interesati sa se dezvolte au ocazia sa participe la primul festival de antreprenoriat din Romania. Spark Week este o experienta de 6 zile pentru liceenii care vor sa invete cum se construieste o afacere, sa descopere daca rolul de antreprenor li se potriveste si sa ia parte la discutii valoroase cu fondatorii unor afaceri de succes.
Intre 26 si 31 august, 40 de liceeni cu vise indraznete vor trece printr-o experienta plina de activitati interactive prin care vor testa lumea antreprenoriatului: vizite la sediile unor business-uri si discutii cu fondatorii lor, ateliere practice de marketing, vanzari si gandire antreprenoriala, construirea unui produs, testarea si vinderea lui catre clienti reali, precum si activitati distractive. Toate detaliile despre agenda evenimentului si invitati se pot gasi pe www.sparkweek.ro.


Printre invitatii cu care vor interactiona participantii sunt antreprenori de succes si experti in diverse domenii: Bogdan Radulescu (Head of Partnership & New Business - UNTOLD & NEVERSEA), Adrian Florea (Founder & Business Advisor - Trend Consult), Alin Copindeanu (CEO & Co-founder - Tudor Personal Tailor), Mihai Bonca (Senior Consultant - Brand Architects), Stelian Iacob (Chief Operations Officer - Therme Bucuresti), Razvan Crisan (Founder - Mamizza, Mercato Communale, Kane, M60, ShortsUp), Ian Peatey (Team Coach - The Entrepreneurship Academy), Ilinca Paun (CEO - The Entrepreneurship Academy), Vlad Ungureanu (Intraprenor - StartCasa), Carmen Uscatu (Co-fondator - Daruieste Viata). 


Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicata antreprenoriatului, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte o afacere. Spark Week se va desfasura la sediul facultatii  (Bucuresti, str. Semilunei, nr 4-6), dar si in diverse alte locatii din capitala (sediile altor afaceri, locatii outdoor, cafenele).


Pentru a participa, tinerii interesati trebuie sa completeze un formular de inscriere si, daca sunt selectati, sa achite taxa de participare. Aceasta este de 950 lei pentru cei inscrisi pana pe 9 august si acopera toate experientele de invatare, mesele si materialele, insa nu si cazarea si transportul pentru cei care vin din afara Bucurestiului. 
Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat in parteneriat cu Banca Transilvania, organizatie care sustine tinerii intreprinzatori romani. Banca Transilvania ofera si 8 burse antreprenoriale care acopera integral taxa de participare la Spark Week. Tinerii interesati de aceste burse pot aplica in formularul de inscriere. Vor fi selectati primii 8 aplicanti care arata prin aplicatia lor ca sunt tineri cu spirit intreprinzator.


 ________________________________________________________________________________

Despre EA - The Entrepreneurship AcademyLa EA-The Entrepreneurship Academy, studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte un business. Acesta devine principalul obiect de studiu si functioneaza sub forma unui instrument  educational. La finalul celor 4 ani de studii, prin dobandirea celor 240 credite ECTS, studentii primesc o diploma si titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea in Antreprenoriat. La EA - The Entrepreneurship Academy, cursurile imbina multa practica cu teorie actuala, iar profesorii se numesc experti - pentru ca ei sunt profesionisti romani dar si internationali, din domenii precum: drept, vanzari, legislatie europeana, marketing, contabilitate, drept, chiar si dezvoltare personala si limba engleza. Curricula EA-The Entrepreneurship Academy are la baza filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltata in Finlanda de catre Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani. Team Academy continua sa fie foarte inovatoare ca metodologie si sa faca parte dintr-o avangarda a universitatilor internationale care ofera o astfel de diploma si specializare. In momentul de fata exista centre si universitati avand la baza metodologia Team Academy in Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina si Peru.

Printre expertii care predau la The Entrepreneurship Academy se numara: Anca Dragu (Macroeconomie), Joy Chan (Finante), Radu Atanasiu (Critical Thinking), Magda Ropotan (Design Thinking), Sergiu Negut (business mentor), Ana Silivas (dezvoltare personala), Cosmin Alexandru (Decan si team-coach), Ilinca Paun (CEO si team coach), Andrei Niculescu (Mentor), Ian Peatey (primul team coach al facultatii), Mihai Bonca (Marketing) si alti antreprenori, freelanceri si oameni din companii care vin cu expertiza lor in constructia noilor businessuri ale studentilor de la EA - The Entrepreneurship Academy.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: Ruxandra ZahariaPR & Marketing Manager EA - The Entrepreneurship Academye. ruxandra.zaharia@educativa.ro  |   t. 0746575945
Website: https://sparkweek.ro/Facebook: www.facebook.com/TheEntrepreneurshipAcademyLinkedIn: www.linkedin.com/school/ea-the-entrepreneurship-academy/  YouTube: www.youtube.com/c/TheEntrepreneurshipAcademy

0 comentarii4550 vizualizări17 iulie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0