Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Idee revolutionara lansata astazi la Bistrita! Platforma tineret.net

Platforma online Tineret.net a fost lansata oficial, in cadrul unui eveniment care a avut loc in Aula Magna a Universitatii "Babes-Bolyai" - Extensia Bistrita. La lansarea proiectului pentru tineret au participat directorul Extensiei Bistrita, Prof. Univ. Dr. Barta Andras, fondatorii platformei, zeci de studenti din cadrul universitatii si tineri bistriteni.

 Platforma Tineret.net a pornit de la ideea unui tanar de a pune intr-un singur loc oportunitatile utile si placute de petrecere a timpului pentru tineri, elevi,studenti.

 Proiectele echipei care a initiat proiectul vizeaza in principal identificarea si promovarea de oportunitati pentru dezvoltarea personala si de grup a tinerilor. Ideea echipei Tineret.net are pune accentual pe Educatie, Voluntariat, Antreprenoriat, Cultura, Sport si petrecerea Timpului liber de calitate. Platforma online Tineret.net , isi propune sa ofere tinerilor informatii de care au nevoie in activitatile lor, fie ca vorbim de educatie, proiecte de voluntariat, burse sau locuri de munca dar si sa promoveze exemple de succes ale unor tineri sau ale unor organizatii de tineri, care pot deveni modele de bune practici. 

"Maine incepe cu AZI"

Initiatorul platformei Tineret.net, Bogdan Ivan Gruia, a explicat cum a luat nastere aceasta platforma, care poate sa revolutioneze si sa creeze un mediu online cu informatie de calitate pentru tineri."Ca si tineri suntem bombardati de foarte multe informatii pe internet, dar nu avem de fiecare data timpul sa alegem ce e important pentru noi. Eram inca student atunci cand am gandit un concept in care elevii si stundetii sa aiba acces direct la informatie de calitate in privinta stagiilor de practica, job-urilor, proiectelor de mobilitate internationala, a competitiilor internationale pentru studenti, etc. 

Asa a luat nastere aceasta platforma, prin care sa filtram tot ceea ce inseamna informatie de calitate pentru elevi, studenti sau pentru tinerii antreprenori. Platforma va include informatii dintr-o arie larga de domenii. De la programe de formare profesionala, la cursuri de redactare a unui CV, la sfaturi legate de un interviu de angajare, unde sa aplice pentru un job sau unde sa se distreze. Intr-un cuvant: informatie de calitate destinata tinerilor!"

 "Traim in epoca informatiei online! Pentru a-si asigura un viitor de calitate, tinerii au nevoie sa se pregateasca pentru acest lucru inca din scoala sau universitate. Asta facem noi: creem un spatiu virtual in care energia tinerilor poate fi materializata in proiecte utile pentru tineri", a mai spus Bogdan Ivan Gruia.

Platforma va fi lansata, in perioada urmatoare si in alte orase din tara. Platforma Tineret.net are mai multe sectiuni, printre care amintim "Learn&Earn", "Free Time", "Voluntariat si Comunitate", "Future Tech", "Sports and Travel", "Mandru de Romania". Alaturi de Bogdan Ivan Gruia, din echipa care a initiat acest proiect fac parte Nicoale Hiticas, Alin Demian si Lucian Bilt. 

Site-ul functioneaza pe baza de voluntariat, astfel ca oricine isi doreste sa faca parte din echipa, sa contribuie cu articole, cu informatii sau cu idei, este binevenit. 

Va asteptam pe tineret.net sau pe pagina de facebook tineret.net 

 Viitorul e ACUM!

0 comentarii4200 vizualizări17 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0