Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 28 Martie 2024 - 14587
Cel mai cool grafitti se afla in sala de dans Reborn.

Reborn Dance Studio, a organizat pentru prima data la Bistrita un Graffiti Workshop, impreuna cu Paul Marina aka Marinaru`, un artist extrem de talentat, din Cluj-Napoca. Cu ocazia renovarii salii de dans, noi, Reborn Dance Studio ne-am gandit sa o personalizam si sa o scoatem din tipa si am chemat unul dintre cei mai renumiti artisti de Graffiti din Cluj, pentru a face un desen care sa reprezinte cultura Hip Hop in scoala de dans Reborn.

Cu aceasta ocazie, in acest weekend Reborn a organizat primul workshop in domeniul graffiti-ului din oras, la care au participat 35 de copii din Bistrita.

 Un om calculat, daca facem referire la munca lui, Marinaru le-a oferit copiilor cateva informatii despre ce inseamna aceasta arta. Le-a facut un alfabet de graffiti, iar fiecare copil trebuia sa isi scrie numele in stilul aratat de el. La final, copiii au primit din partea lui stickere, diplome de paticipare si schita cu desenul realizat de el. Portile vor fi deschise saptamana aceasta la Reborn Dance Studio si orice doritor este invitat sa vada personal opera de arta.

Marinaru`, un super artist din cultura Hip Hop, originar Clujean, stapaneste arta graffiti-ului timp de 13 ani, iar de 4 ani profesionist. Reprezinta Concrete Rockers si Haos Crew Este absolvent al profesionalei de Electronica si comunicatii. Este foarte mandru de faptul ca nu a absolvit nicio scoala sau curs in domeniul artei. A fost autodidact de cand se stie! A inceput prin a reproduce comic book-urile colegilor de clasa, pana cand s-a pus serios pe graffiti.

Ne-am bucurat ca am avut alaturi de noi atata pasiune si dedicare si abia asteptam proiectele viitoare!

 

Dora Pralea

Bistrita, 06.11.2019

0 comentarii4305 vizualizări06 noiembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0