Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Sambata 30 Mai 2020 - 10320 vizitatori azi
LET'S DO IT, BISTRITA-NASAUD! LET'S DO IT, ROMANIA!

Pe 21 septembrie 2019, organizam din nou Ziua de Curatenie Nationala in Romania, alaturi de alte peste 100 de tari care fac curatenie in aceeasi zi in lume!  In Bistrita-Nasaud, actiunea va avea loc sambata, 21 septembrie, in intervalul orar 9.00 - 13.00. Asociatia RURALIS este coordonator judetean Let's Do It, Romania! pentru judetul Bistrita-Nasaud.
Inscrierea pentru eveniment se va face online, la adresa cristian.tetcu@ruralis.ro sau pe platforma la adresa https://membership.letsdoitromania.ro

Voluntarii din municipiu Bistrita sunt asteptati la punctul de informare si inregistrare organizat in Parcul Municipal, la foisor, sambata, 21 septembrie, incepand cu ora 8.00 pentru efectuarea instructajului privind normele de siguranta, ridicarea de saci/manusi si eventual alocarea zonelor ce vor fi curatate.

Transportul la locurile de igienizare va fi asigurat de catre participanti/voluntari.

Activitatile se vor desfasura cu precadere pe malurile principalelor raurilor din judet si a afluentilor acestora. Acolo unde exista arii naturale protejate (Raurile Sieu, Budac, Somesul Mare Superior, Somesul Mare, Bistrita Ardeleana Superioara) recomandam sa fie incluse in campania de igienizare in mod prioritar.

Va rugam sa veniti echipati corespunzator: pantaloni lungi, spray/sapca pentru protectie solara, sticla de apa, ceva de mancare. Noi asiguram sacii si manusile pentru curatare (cine doreste si are posibilitatea este incurajat sa foloseasca materiale pentru curatenie - saci, manusi - din dotare proprie).

Romania este parte din reteaua internationala Let`s Do It World! inca de la inceput, fiind a patra tara care a organizat o actiune nationala de curatenie.
Anul trecut, 158 de tari din intreaga lume au participat la Ziua de Curatenie Mondiala (World Cleanup Day), adica 11 milioane de voluntari care au strans 88.500 tone de deseuri.

Important e sa participi. Si mai important e sa revii.

Let's Do It again, Romania!

#letsdoitromania
#doerculture
#worldcleanupday2019

0 comentarii2149 vizualizări20 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0