Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 20 Octombrie 2020 - 22968 vizitatori azi
Continuam sa colectam DEEE cu succes, in toata tara.

Continuam sa colectam DEEE cu succes, in toata tara. Pregatim a treia participare la Ziua Internationala a Reciclarii Deseurilor Electrice si ne bucuram de o Vara a Povestilor Eco, cu Patrula de Reciclare! Noi iti oferim timp liber. Tu suni si scapi corect de deseurile electrice!

Serviciul Local de Colectare a deseurilor electrice isi continua activitatea si in vacanta. In urma campaniei derulate de Asociatia RoRec, alaturi de autoritatile locale si de partenerii de colectare, peste 2.000 de tone de deseuri electrice au luat drumul reciclarii.  

 

 

 ROREC LA INTERNATIONAL E-WASTE DAY 2020. Al treilea an de participare la Ziua Internationala a Reciclarii Deseurilor Electrice (IEWD)

Asociatia RoRec alaturi de operatorii locali parteneri au decis sa participe pentru al treilea an consecutiv la evenimentul international dedicat informarii populatiei si colectarii responsabile a deseurilor electrice.

 

 

 Ce s-a intamplat cu DEEE la nivel global in 2019

Stiti unde au ajuns 50.000 kg de mercur in 2019? Nu? Poate ne ajutati sa aflam raspunsul.
Cititi acest material realizat la nivel global si spuneti-ne parerea voastra pe pagina de facebook a asociatiei! Fiti informati si dati mai departe! E despre binele nostru, al tuturor!

0 comentarii1757 vizualizări29 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0