Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 30 Octombrie 2020 - 10222 vizitatori azi
6500 de lei - amenda pentru o persoana care a intrat cu masina de teren in Acumularea Colibita.

Administratia Bazinala de Apa (ABA) Somes-Tisa s-a autosesizat in urma aparitiei in spatiul public a unor fotografii care surprindeau un sofer intrand cu tot cu masina in lacul de la Colibita, in data de 30 august 2020.

 Reprezentantii Sistemului de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud au sesizat institutiile competente, in vederea identificarii persoanei. In cursul zilei de 31 august 2020, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ne-a comunicat identitatea persoanei, un locuitor din Prundu Bargaului.

 Inspectorii din cadrul institutiei noastre i-au aplicat acestuia amenda contraventionala, in valoare de 6.500 de lei, in conformitate cu prevederile Legii Apelor, accesul autovehiculelor si al utilajelor in cursurile de apa, in lacuri sau pe malurile acestora, fiind interzis.  

 Apreciem implicarea cetatenilor in sesizarea oricaror imprejurari, care reprezinta factori de risc pentru calitatea apelor. Doar printr-o stransa colaborare, putem identifica situatiile in care se produc incalcari ale legislatiei in vigoare.

  

 

Compartimentul de presa al Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa 

0 comentarii1407 vizualizări01 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0