Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 30 Octombrie 2020 - 10670 vizitatori azi
Aplicatie web pentru inscrierea solicitantilor in cadrul Programului "Casa Eficienta Energetic".
In atentia solicitantilor inscrisi in cadrul Programului "Casa Eficienta Energetic". Solicitantii care s-au inscris in aplicatia informatica si care au constatat ca documentatia NU este valabila si/sau completa la data inscrierii (ex. certificatul de atestare fiscala, extrasul de carte funciara, etc., nu erau in posesia solicitantului sau nu erau valabile), sunt invitati sa transmita un e-mail, la adresa cee@afm.ro, prin care solicita invalidarea inscrierii.
In solicitare va rugam sa specificati CNP solicitant si codul unic de identificare primit la inscriere.
Cei aflati in aceasta situatie se pot inscrie din nou in aplicatie la momentul la care au documentatia completa si valabila.


Incepand din 15.09.2020, ora 13.00, persoanele fizice se pot inscrie in cadrul Programului "Casa Eficienta Energetic", in aplicatia informatica dedicata acestui program.
In termen de 15 zile de la publicarea pe site a listei cu solicitantii inscrisi, acestia au obligatia de a transmite dosarul de finantare la sediul AFM.
Este important de retinut faptul ca documentele din dosar trebuie sa fie valabile la momentul inscrierii in aplicatia informatica.

 

https://www.afm.ro/casa_eficienta_energetic.php

0 comentarii1155 vizualizări17 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0