Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 19 Martie 2024 - 14587
RUSINOS pentru cei care si-au asumat conducerea tarii.

Statistica europeana la adresa Romaniei (!?).(Rezultatul ultimilor 25 de ani.) 1. Romania este tara cu cel  mai mare procent de insatisfactie la adresa clasei politice; romanii se plang in mod constant de coruptia si incompetenta politicienilor lor. Dar este singura tara unde nu a avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 25 de ani si unde participarea publicului la actiuni anti-coruptie este minima.

2. Cea mai inapoiata tara europeana (45 % dintre romani n-au WC in casa, fata de 2% in Europa).

3. Romanii au doar jumatate din puterea de cumparare a europeanului mediu, dar Isi petrec timpul  liber in mall-uri si hypermarket-uri si contruiesc noi mall-uri si hypermarket-uri, in? ?ciuda crizei.

4. Romania este tara cu cea mai dura lege anti-arme din lume, singura care isi tine poporul complet  dezarmat (motivand prin siguranta populatiei), dar este tara cu cea mai mare coruptie din Europa - 40% (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fura ).

5. Romania este printre putinele tari care interzic complet prostitutia (pe motive de  moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeana (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.

6. Romania este tara cu cel mai mic somaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura tara unde 50% din familii declara ca nu au nici un membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.

7. Romania este printre tarile cu cei mai multi absolventi de universitate din lume, dar este tara fara nici o universitate in top 500 (sub tarile africane) si ale carei diplome nu sunt luate in seama la angajare, nicaieri in Europa.

8. Romania este tara unde scoala este obligatorie pana la sfarsitul liceului ( in sensul ca liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la scolari  analfabeti (30%), iar 42% (!!!???) dintre romani cred ca Soarele se invarteste in jurul Pamantului.

9. Cea  mai bisericoasa tara din Uniunea  Europeana (locul 1 la numarul de biserici pe cap de  locuitor, (campioni fiind penticostalii, raportat la numarul de credinciosi).

10. Romania este tara cu cea mai mica absorbtie a banilor europeni, dar este tara cu cel mai mare procent de bani europeni furati (din putinul folosit) motiv pentru care Uniunea  Europeana a taiat fondurile pentru infrastructura.


Foto - Adevarul.ro

0 comentarii1204 vizualizări11 iulie 2015




rss 2.0
rss 2.0