Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
KAUFLAND SI RESPECTUL FATA DE CUMPARATOR !!!

Despre Kaufland am aflat verzi si uscate. Incepand cu diferenta de pret de la tejghea si casa de marcat, terminand cu  gestul  de  omitere a restituirii  maruntisului  cuvenit. In cele ce urmeaza, am sa va descriu un fapt care mi s-a intamplat duminica, 15 octombrie, la Kauflandul "de jos", cum este cunoscut acest magazin din Bistrita.

                    Insotita de sotul meu, cautam un anume produs, ieri in jurul orei 17.00.  La sectorul de panificatie, sotului meu i-a fost atrasa atentia de un produs, un mini-cozonac(baigli) si care avea un continut bogat de mac si altul de nuca. Aceste produse erau postate pe doua rafturi diferite, fata in fata si fara pretul afisat. Dorind sa achizitioneze din aceste sortimente de panificatie, sotul meu, a apelat spre informare la o angajata a magazinului, care si-a cerut scuze pentru ca …nu era de acolo ... si a chemat persoana care avea in responsabilitate acel sector.

                    O tinerica si foarte agitata, pesemne si dumneaei avea zi de duminica, a incercat  sa-i explice sotului meu de ce lipseste eticheta cu pretul produselor dorite. La insistentele sotului meu de a procura mini-cozonacele, "kauflandita", cu un ton care ar fi bagat in sperieti si un parasutist, a conchis: "mergeti la casa si va spune acolo".  In pauza creata de mirarea justificata a sotului, prima angajata, cea care o chemase pe fetiscana suparata ca a fost angajata la Kaufland, a intervenit cu indicatii ajutatoare... "mergeti la aparatul de control al  preturilor". Desigur ca, intrebarea din partea sotului deja plutea in aer, adica, "de ce totusi,  nu este pretul afisat"?  A fost momentul in  care fetiscana suparata pe viata de la Kaufland, a izbucnit in plenitudinea politetii profesionale.  A  smuls din mana sotului nevinovatul cozonac si cu ganduri ascunse care vorbeau de originea sotului, nu a cozonacului, s-a dus la detectorul de preturi.

                     Sigur ca gestul a fost interpretat cel putin ca unul nepoliticos, motiv pentru care, sotul a solicitat o discutie cu seful(sefa) de sala, adresandu-se in acest scop primei angajate. Cu multa deschidere, aceasta i-a indicat sotului sa se intereseze la personalul de la sectorul "carne".  Apeland la  "o persoana  blonda" de la acel sector cu intrebarea unde poate gasi seful de sala, aceasta i-a raspuns parca ar fi fost curentata: "dar ce s-a intamplat"?  Parca seful(a) de sala, nu poate fi contactat(a) pentru informatii utile si legate de comertul din magazin. Eu care am asistat la toate aceste discutii, mi-am dat seama ca la Kaufland, responsabilul de sala este chemat doar in probleme litigioase, iar personalul si-a insusit aceasta atitudine ostila.

                       Persoana de la carne, cea care tocmai stergea tejgheaua, a intrat in depozit pentru a anunta sefa de sala, cea care, culmea,  ...tocmai lipsea !!!  A trimis insa un reprezentant, care sa preia reclamatia intru fericirea intregului popor.

Sotul i-a explicat pe scurt istoria, care urma a doua zi sa faca ocolul pamantului prin intermediul ziarului Bistritanews.ro si caruia ii multumim pentru gazduirea pataniei noastre. Subliniez aici totusi, politetea "reprezentantului" sefei de sala si care merita o recompensa pentru CURAJUL DE A STA DE VORBA CU CLIENTII NEMULTUMITI...

 

    Ana-Maria Sohorca.

 

 

1 comentariu2982 vizualizări16 octombrie 2017




rss 2.0
rss 2.0