Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Peste 100 de sanctiuni contraventionale aplicate si 9 certificate de inmatriculare retrase de politistii bistriteni.

La data de 24 iulie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu politistii din cadrul Serviciului Rutier si cei din cadrul Politiei Oras Nasaud, au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere si verificarea legalitatii transportului de material lemnos pe raza judetului Bistrita-Nasaud. In urma actiunii au fost aplicate 138 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 19.810 lei.

Din totalul sanctiunilor aplicate 122 au constituit abateri la regimul circulatiei rutiere.

De asemenea au fost retrase 9 certificate de inmatriculare si a fost confiscata cantitatea de 9,46  mc de cherestea, in valoare de 4.000 de lei.

 

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni

La data de 24 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale- Compartimentul Urmariri, au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, in varsta de 28 de ani, din comuna Monor, condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de " Furt calificat ", " Insusirea bunului gasit " si " Efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos ". Barbatul era urmarit national, deoarece de la data emiterii mandatului de executare al inchisorii si pana la data depistarii sale s-a sustras executarii pedepsei privative de libertate. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.      

0 comentarii2758 vizualizări25 iulie 2015




rss 2.0
rss 2.0