Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Accident de circulatie produs pe fondul neasigurarii la efectuarea manevrei de depasire

La data de 24 august a.c., un barbat, in varsta de 37 de ani, din Dobric, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, intre localitatile Dobric si Ilisua, pe fondul neasigurarii la efectuarea manevrei de depasire, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care era angajat in depasirea sa, condus de o tanara, de 20 de ani, din Caianu Mic.

         In urma impactului autoturismul condus de tanara a parasit partea carosabila, iar aceasta a suferit leziuni corporale.

         Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


               Conduceau autoturisme neinmatriculate pe raza municipiului Bistrita

              La data de 24 august a.c., politistii au depistat, in trafic, pe raza municipiului Bistrita, un barbat, in varsta de 43 de ani, din Republica Moldova, in timp ce conducea un autoturism radiat din circulatie de catre autoritatile germane.                  

              La aceeasi data, politistii bistriteni au depistat in trafic un tanar, in varsta de 27 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe raza municipiului.

              Fata de cei doi conducatori auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

0 comentarii2625 vizualizări25 august 2015




rss 2.0
rss 2.0