Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Barbati, banuiti de comiterea unor furturi, identificati de politisti.

La data de 23 februarie a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal cu autor necunoscut, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat un tanar, de 23 ani, din comuna Zetea, judetul Hunedoara, banuit ca in noaptea de 21/22 februarie a.c. ar fi sustras suma de 1300 lei, din locuinta unui barbat, de 40 ani, din Viile Tecii. Prejudiciul in valoare de 1300 lei a fost recuperat in totalitate.

 Cercetarile continua de Sectia 1 Politie Rurala Bistrita.

 

***

 

De asemenea, la aceeasi data, politistii Compartimentului Investigatii Criminale din cadrul Politiei orasului Nasaud, au identificat un barbat, de 39 ani, din Feldru, banuit ca la data de 16 februarie a.c. ar fi comis doua furturi.

 In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca barbatul banuit ar fi sustras de la doua persoane, doua portofele, in care se aflau diferite sume de bani si documente personale, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1750 lei.

 Cercetarile continua de politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud.

 

Dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier

 La data de 23 februarie, in cadrul unei actiuni la regimul rutier, pe raza localitati Bistrita, politistii Biroului Rutier, au depistat in trafic o tanara, de 25 ani, din Sieu-Magherus, in timp ce conducea unu autoturism, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

 S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

 

La aceeasi data, politistii Biroului Rutier au identificat in trafic un barbat, de 45 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 24 februarie, un barbat, de 32 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatii, a pierdut controlul acestuia si a colizionat un gard, iin afara partii carosabile, rezultand avarierea autoturismului.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

***

 

La data de 24 februarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au identificat in trafic un tanar, de 23 ani, din Bistrita, in timp ce conducea, pe raza localitatii, un autoturism cu numerele de circulatie provizorie expirate.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere a unui autovehicul neinmatriculat.

 

.

 

URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTI

           Politistii din Bistrita, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Politiei Romane, au pus in aplicare un mandat european de arestare emis de autoritatile din Germania pe numele unui romance, cercetata sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala grava.

 La data de 23 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au identificat o femeie, de 29 ani, din Bistrita Birgaului, care era urmarita international.

 Pe numele celei in cauza, autoritatile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind cercetata sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala grava, fapta comisa in cursul lunii octombrie 2012.

 Pentru depistarea femeii, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

 Femeia a fost prezentata Curtii de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventiva, pentru 30 de zile, fiind incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, pentru demararea procedurilor in vederea extradarii.

 

 

 

1 comentariu2723 vizualizări24 februarie 2017




rss 2.0
rss 2.0