Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

La data de 25 mai a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru prevenirea si combaterea cu fermitate a faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, pe raza orasului Nasaud.

 De asemenea, politistii au efectuat controale si verificari de specialitate, la unitati comerciale, avand scopul de a preveni si a combate evaziunea fiscala.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate si aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 30 500 lei si a fost confiscat numerar in suma de 76 lei.

 

Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier.

 La data de 25 mai a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au identificat in trafic un tanar, de 22 ani, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, pe raza orasului.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

 

La  data de 26 mai a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 63 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 De asemenea, la aceeasi data, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat in trafic un barbat, de 43 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Herina, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice..

 Barbatii au fost condusi la spital, unde le-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In ambele cazuri, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Un barbat, de 49 ani s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de braconaj. 

 La data de 26 mai a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, in colaborare cu reprezentanti ai gestionarilor fondului cinegetic Valea Mare au actionat pentru combaterea braconajului cinegetic si a nerespectarii regimului armelor si munitiilor.

 Cu aceasta ocazie, politistii au identificat un barbat, de 49 ani, din Maieru, in timp ce se afla la vanatoare, in zona "Vaii Zmeului" fara a detine autorizatie in acest sens.

 Acesta avea asupra sa o arma letala cu destinatia vanatoare, detinuta legal si cu 4 cartuse aferente.

De asemenea, a fost efectuata o perchezitie a autovehiculului, apartinand barbatului, unde au fost gasite 12 cartuse si un dispozitiv de ochire pe timp de noapte.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de braconaj, iar arma, munitia si accesoriile au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

 

0 comentarii2723 vizualizări26 mai 2017




rss 2.0
rss 2.0