Politie Sambata 23 Iunie 2018 - 15904 vizitatori azi
Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Politistii Serviciului Investigatii au recuperat prejudiciile unor infractiuni de furt, in valoare de 3000 de euro. Cinci persoane banuite de comiterea faptelor au fost retinute pentru 24 de ore si vor fi prezentate astazi instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 La data de 15 iunie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale sprijiniti de politisti din cadrul Politiei Orasului Nasaud, Serviciului Criminalistic, Politiei Orasului Borsa si luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale Bistrita-Nasaud au efectuat trei perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de furt.

 Din cercetarile efectuate pana in acest moment a reiesit faptul ca, in noaptea de 30/31 mai a.c., cinci tineri, cu varste cuprinse intre 16 ani si 28 de ani, toti din localitatea Borsa ar fi sustras, din curtea a trei imobile situate pe raza localitatilor Telciu, Romuli si Sacel, bunuri in valoare de 3000 de euro, pe care ulterior le-au valorificat.

 Cu ocazia perchezitiilor efectuate au fost gasite toate bunurile, respectiv o motocicleta, o remorca si un scuter, urmand a fi restituite pagubitilor.

 De asemenea, politistii de investigatii criminale au dispus indisponibilizarea autoturismului folosit la comiterea infractiunilor.

 Cu ocazia perchezitiilor, au fost puse in executare opt mandate de aducere, iar fata de cinci dintre persoanele depistate, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi vor prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

0 comentarii1526 vizualizări16 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0