Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Octombrie 2018 - 20746 vizitatori azi
Politistii bistriteni le multumesc tuturor celor care au ales sa faca o fapta buna.

In luna decembrie, politistii bistriteni le multumesc tuturor celor care au ales sa se implice, sa dea o mana de ajutor, sa faca o fapta buna.  Constienti de faptul ca, indiferent de varsta, puterea exemplului este cea mai eficienta metoda de educare si de schimbare in bine a celor din jur, in preajma celor mai frumoase sarbatori din an, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vrea sa aduca in prim-plan "frumosul".

Astfel, ne dorim ca, in luna decembrie a.c., sa-i aducem in atentie si sa-i rasplatim pe cei care au facut fapte bune, indiferent cum sau cui. Politistii bistriteni doresc ca nicio fapta buna sa nu ramana nerasplatita, iar luna aceasta sa fie si despre ei, cei care s-au oprit pentru a-i ajuta pe altii, au dat dovada de spirit civic si fara sa fi urmarit sa obtina ceva, in schimb au facut o fapta buna.

Asadar, are 12 ani, este elev in clasa a VI-a la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita si saptamana trecuta a returnat un card contactless pe care l-a gasit pe strada. Astazi, politistii i-au facut o vizita surpriza la scoala si i-au rasplatit fapta cu o diploma.

Felicitari, Antonio! Ne dorim cat mai multe persoane care sa procedeze exact ca tine atunci cand gasesc bunuri care nu le apartin.

 

 

0 comentarii896 vizualizări06 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0