Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"6768- Parteneriat in protejarea padurilor".

"6768" - Demersuri de informare a autoritatilor locale in campania "Taierile ilegale te afecteaza". O echipa formata din politisti din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si elevi ai Colegiului Silvic " Transilvania" Nasaud, continua  activitatile de informare  pe tema prevenirii delictelor silvice, punandu-se accent pe riscurile asociate taierilor ilegale de arbori. 

Activitatile campaniei din perioada urmatoare vizeaza reprezentantii autoritatilor locale de pe Valea Somesului.

Astfel, ieri, 18 ianuarie a.c., politistii au discutat cu primarii din localitatile Nasaud, Salva, Rebrisoara, Rebra, Parva si le-au cerut acestora sa se implice si sa disemineze mesajul campaniei in mod oficial, cu  ocazia sedintelor si intalnirilor cu membrii comunitatii: faptul ca cetatenii pot sesiza la 112 orice transport de material lemnos despre care au semnale ca ar fi ilegal, precum si sa foloseasca aplicatia inspectorulpadurii.ro, prin care pot verifica legalitatea oricarui transport de lemne.

Proiectul " Parteneriat in Protejarea Padurilor"  este sustinut de Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica a Judetului Bistrita - Nasaud si continua pana la jumatatea anului 2018.

"6768- Parteneriat in protejarea padurilor" este o campanie de informare si constientizare a populatiei judetului Bistrita - Nasaud in privinta taierilor ilegale de arbori.

Cifra 6768 reprezinta cantitatea de material lemnos in metri cubi, exploatata ilegal in prima jumatate a anului 2017.

 

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2765 vizualizări19 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0